ACHIZIŢIE AFERENTĂ ACTIVITĂŢILOR DE CONSTRUIRE DE IMAGININE (BRANDING) LA NIVEL NAŢIONAL ŞI EUROPEAN – MANUAL DE IDENTITATE VIZUALĂ A CLUSTERULUI

Nume contractor: AMM Design SRL ATRIBUIT

Data contract: 23.04.2015
Moneda contract: RON
Valoare contract cu TVA: 4.898

În atenţia firmelor interesate

Stimată Doamnă/Stimate Domn,

Clusterul iTechsylvania by Aries Transilvania este cluster emergent in domeniul formării resurselor umane pentru sentorul tehnologiilor avansate care are în vedere întărirea capacităţii instituţionale a acestuia, prin integrarea IMM-urilor în această structură cu scopl de a le îmbunătăți competitivitatea pe piaţa globală. Pentru promovarea pe piata interna si internationala, clusterul iTechsylvania are nevoie de o identitate unica si bine definita. In acest sens, va rugam sa ne prezentati oferta dumneavoastra pentru servicii aferente activităților de construire de imagine (branding) la nivel național şi european – Manual de Identitate Vizuala a clusterului, care sa contina urmatoarele elemente:

  • Logo
  • Culori folosite
  • Reguli de utilizare
  • Propuneri birotica
  • Reguli de folosire compusa

Pentru construirea ofertei de preţ va rugăm să aveţi în vedere urmatoarele detalii:

  • Preţurile vor fi exprimate în LEI, inclusiv TVA.
  • Valabilitatea ofertei va fi de minim 30 de zile de la data ofertării.
  • Plata se va efectua în termen de maxim 90 zile de la semnarea procesului verbal de recepţie cantitativă şi calitativă şi a procesului verbal de prestare servicii de către ambele părţi.

Achiziţia se face în cadrul proiectului „Formarea resurselor umane din domeniul tehnologiilor avansate – iTechsylvania” SMIS 49856, proiect finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice.

Mai multe detalii privind cererea de ofertă puteţi obţine la numărul de telefon 0724.646.103, persoana de contact Ioana Sbarcea ( ioana.sbarcea@aries-transilvania.ro ).

Cu stimă,

Bianca Muntean
Manager de proiect

Leave a Comment