De 28 de ani, BRINEL continuă sa implementeze soluții informatice și sisteme inovative pentru beneficiarii săi. Parteneriatele strategice multivendor cu liderii tehnologici mondiali precum și competențele certificate ale echipelor proprii, conferă încredere în proiectele abordate de BRINEL. Rezultatele obținute și experiența dovedită fac din BRINEL un Integrator de top în transformarea digitală a afacerilor.  BRINEL este o companie autonomă a SNEF Lab din grupul francez SNEF.

 

PRODUSE

Parteneriatele strategice incheiate cu liderii IT, precum Microsoft, Dell Technologies, Cisco, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc, Lenovo, Oracle, Veeam, Bitdefender, Vmware, IBM, Veritas, Kofax sau IBM, asigura o gama completa de produse si servicii, bazate pe cele mai inalte competente si tehnologii.

Parteneriatele strategice incheiate cu liderii IT precum Microsoft, Dell Technologies, Cisco, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc, Lenovo, Oracle, Veeam, Bitdefender, Vmware, IBM, Veritas, Kofax sau IBM.

Solutii de infrastructura hardware, software si comunicatii.

Avem peste 20 de ani de experienta in realizarea si implementarea solutiilor la cheie, prin integrarea de software, hardware, echipamente de retea si comunicatii.

BRINEL va ofera solutii de comunicatii unificate prin instalarea de software, hardware si crearea de infrastructuri de comunicatii flexibile. Astfel este facilitata comunicarea atat a colegilor de munca, cat si a clientilor, furnizorilor si partenerilor.

Prin intermediul parteneriatelor incheiate cu marile companii Microsoft, HP, Oracle, IBM, Cisco, EMC si VMware, va oferim acces la principalele tendinte si noutati tehnologice, printre  care si solutiile de virtualizare (cloud computing). Organizatiile din intreaga lume sunt atrase in sisteme de tip cloud, unul din principalele motive fiind cel al scaderii costurilor de exploatare, administrare si intretinere si o crestere a eficientei IT printr-o mai buna utilizare a resurselor.

Aplicatii de business

Pe langa asigurarea intregii infrastructuri IT, echipa noastra are competente de implementare atat a aplicatiilor de automatizare proces cat si a aplicatiilor complexe de planificare a resurselor intreprinderii (ERP), de management al relatiilor cu clientii (CRM), de raportare si analize de inalta complexitate (BI), de management al activelor (EAM), dar si a solutiilor pentru managementul universitar sau a aplicatiilor de gestiune a documentelor.

BRINEL este prezenta pe piata romaneasca a aplicatiilor pentru managementul afacerilor incepand din 1996 prin dezvoltarea si implementarea propriei solutii – Dante. In plus, compania noastra este partener Microsoft Dynamics™ pentru implementarea solutiilor Microsoft Dynamics™ NAV si Microsoft Dynamics™ CRM cat si partener Oracle pentru implementarea solutiilor Oracle Business Intelligence si Oracle CRM. Pe langa aceste solutii, specialistii BRINEL au dezvoltat aplicatii proprii pe platforma Microsoft Dynamics Nav™ adaptate special cerintelor din sectorul public, a IMM-urilor si add on-uri pentru gestionarea salarizarii si a personalului, astfel incat putem oferi clientilor nostri solutii adaptate nevoilor lor specifice.

SERVICII

 • Analiza si consultanta in stabilirea nevoilor de IT si in alegerea solutiei optime care sa raspunda nevoilor specifice astfel definite;
 • Proiectare a sistemului;
 • Dezvoltare si personalizare a solutiei;
 • Furnizare de echipamente de infrastructura (hardware, retele si comunicatii, software);
 • Instalare, configurare si testare a sistemului;
 • Mentenanta si realizare a dezvoltarilor ulterioare;
 • Training pentru utilizarea sistemului implementat.

 

Dupa nevoia de business:
– centre de date si cablari structurate
– comunicatii si securitate
– acces si procesare date
– colaborare
– licentiere

 

Dupa domeniul de utilizare:
– administratie publica
– constructii
– educatie
– finante si asigurari
– logistica si transport

 

Mai multe informatii: http://www.brinel.com/Solutii.aspx

 

Dupa aria de aplicatie:

 • Personal- Salarizare
 • Document Management
 • Customer Relationship Management (CRM)
 • Enterprise Resource Management (ERP)
 • Business Intelligence (BI)
 • Asset Management
 • Retail
 • Portal Intranet- Extranet
 • Sales Force Automation (SFA)
 • E-commerce
 • Warehouse Management System
 • E-learning
 • Learning Management System (LMS)

 

COMPETENTE SI TEHNOLOGII

Limbaje de programare:  Java, C/C++, C#, PL/SQL, Pascal, HTML

Platforme: Windows, Open VMS, UNIX – SUN Solaris si Linux, C-AL (Dynamics NAV)

Sisteme de managementul bazelor de date: Microsoft, Oracle

Medii si unelte de dezvoltare: Visual Studio, Oracle Developer sau Microsoft.NET

 

CLIENTI / TARA: universitati, spitale, sector public, companii medii si mari

LIMBI STRAINE VORBITE: Engleza

 

OPORTUNITATI DE AFACERI

Activitatea principala in zona de solution provider/ integrare de sisteme informatice ne determina sa ne uitam cu atentie la posibile tinte de achizitie. Firme cu solutii de nisa bine consolidate in piata  sunt de interes.

 

Nume Companie: Net Brinel S.A.

Anul infiintarii firmei: 1991
CEO: Marcel Borodi
Adresa: Cluj-Napoca, B-dul Nicolae Titulescu nr. 4
Judet: Cluj
Telefon: 0264-414.610
Fax: 0264-414.617
e-mail: cluj@brinel.ro
Web: www.brinel.ro