Donau este o companie românească care ofera produse si servicii software premium si care este preocupata de dezvoltarea solutiilor mobile utilizand cele mai noi tehnologii.

Valoarea creata de Donau consta in automatizarea proceselor de business, controlul si eficientizarea acestora si in cel mai bun suport tehnic in timp real.

Din 2004, dezvoltăm și integrăm aplicații destinate eficientizării și simplificării atât activităților de vânzare, cât și a proceselor de business. Astfel, completăm ERP-urile cu soluții software destinate eficientizării  forței de vânzare, dar și colectării mobile de date.

Cerințele clienților sunt deosebit de importante pentru noi, astfel că ne integrăm în ADN-ul afacerii fiecărui partener, oferind soluții software, consultanță și suport, precum și echipamente și finanțare. Totodată, îi sprijinim în dezvoltarea lor, evitând generarea de „revoluții” interne care să afecteze cultura lor organizațională.

Oferim servicii premium, bazate atât pe experiența noastră în dezvoltarea de soluții software și suport tehnic, cât și pe cea acumulată în managementul și implementarea proceselor economice.

 

PRODUSE

O caracteristica de baza a aplicatiilor Donau este faptul ca acestea sunt personalizate pentru fiecare client in parte pornind de la nevoile si cerintele acestuia. In urma analizei activitatii companiei, cautam mereu solutia optima pentru fiecare. Astfel, portofoliul nostru a ajuns sa cuprinda produse software adaptate clientilor nostri din diferite domenii de activitate.

Symbio – Este un produs software complex, potrivit oricărei afaceri medii și mici. Se adaptează cu ușurință atât proceselor de vânzare, dar și activităților de tip mentenanță și service, producție, gestionarea cabinetelor medicale etc.

Pornește de la un CRM clasic, are o interfață personalizabila, urmărește procesele interne ale unei companii și oferă rapoarte complexe în funcție de diverși indicatori de performanță.

De asemenea, ajută companiile să-și îmbunătățească atât relația cu clienții prin sincronizarea comunicării cu aceștia, cât și între diverse departamente, precum vânzări, marketing, management sau financiar.

Permite automatizarea proceselor, facilitează analiza și optimizează interacțiunile. Ajută companiile să înțeleagă și să răspundă în mod adecvat cerințelor partenerilor. Astfel, performanța și eficiența echipelor sunt îmbunătățite constant.

Ideal SFA este aplicația mobilă prin care echipa de vânzări de pe teren lucrează mai rapid și mai simplu, crescând eficiența. Totodată, este conectată la organizație, poate obține informații atât asupra traseului de parcurs, cât și detaliile livrărilor: produsele, prețurile și promoțiile fiecărui client.

Aplicația se integrează într-un sistem complex, interfațându-se cu programul de gestiune (WinMentor, SAP, Saga etc.). Ușurează emiterea de documente de livrare și ajută la procesarea comenzilor primite de la clienți, astfel procesele vor fi eficientizate.

Se obține reducerea timpului de necesar fiecărei etape, respectând politica comercială a companiei, simplificând activitatea de distribuție, atât pentru vânzare în regim PreSales, cât și VanSales.

Ideal HoReCa – Pentru companiile cu profil Horeca, indiferent de nivelul de complexitate al activității, am creat o soluție completă care este utilă atât activităților de producție, cât și celor de gestiune și vânzare. Ideal HoReCa optimizează și eficientizează activitatea din locațiile de tip restaurant, cafenea, bar, club, catering sau fastfood.

Fidelizarea clienților este vitală pentru dezvoltarea afacerii și menținerea continuității. Ideal HoReCa oferă posibilitatea de a realiza campanii de fidelizare a clienților prin vouchere sau carduri de reducere. Totodată, permite vizualizarea gradului de ocupare a restaurantului și alocarea meselor pe fiecare ospătar.

Lemon Pos este aplicaţia software care ușurează eliberarea bonului fiscal. Este ideală pentru punctele de vânzare fixe sau mobile, în cadrul evenimentelor și festivalurilor.

Iniţial, Lemon POS a fost gândită pentru a-i ajuta pe organizatorii de evenimente să scurteze timpul de așteptare și să afle în timp real ce se intamplă în fiecare punct de lucru. Ulterior, soluţia a fost adaptată și pentru utilizarea ei în cadrul activităţilor de producţie sau servicii care implică un portofoliu cu număr relativ mic de articole (covrigării, patiserii, catering, street food, francize etc.).

Ideal WMS – În mod frecvent, companiile întâmpină dificultăți în păstrarea unei imagini de ansamblu asupra proceselor lor logistice. Apare necesitatea de a avea control asupra integrității stocurilor, a trasabilității produselor sau a urmăririi productivității. Folosind Ideal WMS, companiile obțin controlul asupra propriilor procese, eficientizându-le.

Aplicația este destinată reducerii sarcinilor administrative, a consumului de hârtie și înlocuiește etapele manuale de procesare a activităților specifice unui depozit, folosind tehnologie actuală. Urmărește toate mișcările stocurilor de la recepție până la livrare, inclusiv transferul acestora între diverse gestiuni. Ideal WMS se adresează companiilor medii și mici care doresc să mărească calitatea operațiunilor de depozitare și livrare.

Ideal Pass este o aplicație flexibilă, putând fi utilizată de către operatori mari de transport persoane, dar și de cei care gestionează unul sau mai multe autovehicule.

Activitatea curentă a fiecărui operator va fi simplificată atât prin reducerea timpului de emitere a bonului fiscal, cât și prin posibilitatea de control, transferul de date făcându-se automat de la autovehicul la serverul central.

 

SERVICII

 • Integrare cu alte sisteme
 • Consultanță si suport
 • Personalizarea aplicaţiei
 • Dezvoltări ulterioare ale aplicaţiei
 • Training-ul personalului implicat
 • Mentenanta
 • Finantare

 

După categoria tehnică:

 • Consultanţă
 • Implementare
 • Suport tehnic
 • Dezvoltare software

 

Dupa aria de aplicaţie:

 • productie
 • distributie, retail
 • servicii
 • comert
 • Customer Relationship Management (CRM)
 • Enterprise Resource Management (ERP)
 • Business Intelligence (BI)
 • Retail
 • Sales Force Automation (SFA)

 

COMPETENTE SI TEHNOLOGII

Limbaje de programare: C#, Java (Android), Java Script

Platforme: Visual Studio 2013, Eclipse

Sisteme de managementul bazelor de date: Microsoft SQL Server 2000, 2005,2008,2012

 

CLIENTI / TARA: Romania

BIROURI FIRMA: Cluj Napoca

 

Nume Companie SC Donau Services SRL
 Anul infiintarii firmei  2004
CEO Marius Constantin
Adresa Beethoven , nr 1, Cluj Napoca
Judet CLUJ
Telefon 0364 101633
Fax 0364 101 722
e-mail secretariat(at)donauinvest.ro
Web www.donauinvest.ro